Boilot Produk-Produk Zionis Laknatullah dan Sekutu-sekutunya

Saturday, January 10, 2009


Bismillahirrahmanirrahim..

"Wahai kaum Muslimin dan Muslimat di seluruh dunia, memboikot produk-produk buatan Israel dan Amerika adalah kewajipan bagi seluruh umat Islam di seluruh dunia. Setiap ringgit yang kita bayarkan untuk sebotol Coca-Cola misalnya, akan menjadi sebutir peluru di dalam senjata orang-orang Amerika atau Israel yang akan diacu ke arah kita. Kita telah menyumbangkan wang kita setiap hari kepada McDonalds, KFC, Burger King dsb, tanpa memikirkan ke mana wang itu akan dibelanjakan.

Menurut pendapat saya, setiap Muslim harus bertanggungjawab dalam hal yang mempengaruhi keluarga dan gaya hidup mereka. Lihatlah kepada orang-orang Amerika yang telah membatalkan (veto) resolusi PBB untuk mengutuk aksi tentera Israel di Palestin. Jika mereka itu adalah pemelihara perdamaian seperti yang mereka dakwa, apakah mungkin mereka melakukannya (membatalkan resolusi PBB)?

Wahai manusia, tidakkah anda berfikir? Tidakkah anda memiliki perasaan lagi? Tidakkah anda merasakan kepahitan negara-negara Arab dan Islam dalam hal ini? Darah yang paling murah adalah darah kita! Kita telah menjadi bahan percubaan bagi senjata-senjata dan peluru-peluru serta teknologi mereka. Persenjataan perang ini dibiayai oleh kita, dalam gaya hidup konsumerisme yang mereka paksakan ke atas kita.

Saya bertanya kepada anda semua, dengan nama Allah. Saya bertanya pada anda semua, atas nama ribuan orang yang mati di tangan pengganas-pengganas itu pada tahun 1948, 1967, 1973 di Qana, di Dir Yassin, di Bahr al-Bakar semenanjung Gaza dan di al-Quds. Saya bertanya kepada anda semua, atas nama orang yang mati syahid untuk kehormatan kita. Saya bertanya ke atas anda, atas nama seorang anak kecil bernama Muhammad al-Durrah, yang syahid dalam pelukan ayahnya ditembusi peluru-peluru, dari wang yang telah kita sumbangkan kepada mereka.

Apakah akan jadi kepada kita? Kita memiliki mata yang tidak dapat kita gunakan untuk melihat. Kita memiliki telinga, tetapi kita tidak gunakan untuk mendengar. Kita memiliki hati, tetapi tidak lagi dapat merasai. Mereka telah menjadikan kita sebagai pengguna-pengguna yang buta, yang rela membayar wang untuk membiayai senjata mereka, untuk mendukung aksi keganasan mereka di dunia Arab dan Islam.

Boikot mereka sekarang! Sekarang atau peluang ini tidak muncul lagi selamanya!

Dunia Arab dan Islam harus bersatu agar menjadi kuat. Kembali dan siapkan persenjataan kita. Kembalikanlah dan bangunkanlah ekonomi kita agar kita dapat menghancurkan mereka. Allahu Akbar!!"


- Syeikh Yusuf al-Qaradhawi, 8 Oktober 2001 (Qatar)

Mengikut maklumat yang kami dapat dari laman web Persatuan Pengguna Islam Malaysia, syarikat yang mengeluarkan barangan-barangan ini dikenal pasti sebagai syarikat yang membantu rejim zionis Isreal laknatullah secara langsung dan tidak langsung.


Kenapakah kita perlu memboikot barangan-barangan ini?Kerana jikalau kita tidak memboikot barangan ini maka kita adalah di antara orang yang sama-sama membantu melubangkan kepala saudara-saudara kita di palestin malah membantu rejim zionis Israel merobek dan mengoyakkan tubuh saudara-saudara kita di palestin.

Telah banyak fatwa ulamak tentang hukum memboikot barangan israel.Jadi apa tunggu lagi.Jika tidak mampu berjihad mengangkat senjata untuk melubangkan kepala-kepala rejim zionis laknatullah tersebut,mari kita bersama-sama dalam kempen ini.Jika sahabat-sahabat melakukan percayalah ia juga salah satu dari cabang jihad dan semoga Allah s.w.t. akan mengganjarkan kita dengan pahala yang besar.


Apa tunggu lagi sahabat-sahabat.Duit-duit kita yang lebih itu hulur-hulurkanlah kepada mereka saudara kita di palestin.Jangan beli barangan yang ada kena mengena dengan Israel.Sesiapa yang mempunyai maklumat boleh berkongsi didalam ruangan ini.Nyatakan product apa dan bagaimana ia terlibat dalam membantu Israel.Di dalam solat kita lakukanlah qunut nazilah 5 kali sembahyang fardhu dan doakanlah kehancuran Israel zionis laknatullah.

#Kerana kod bar ini adalah milik barangan rejim zionis laknatullah yang telah melanggar dunia islam bertahun-tahun lamanya.

Mari bersama-sama kami menyokong kempen ini.Semoga Allah membantu kita menghancurkan negara haram Israel.

Allahu Akbar!!!

0 comments:

Post a Comment

Lokasi Pelawat

Kongsi